Ingredienser:

200 gram smør

200 gram chokolade

4 æg

350 gram sukker

150 gram mel

90 gram kakao

5 gram salt (1 tsk)

1 dåse kondenseret mælk

150 chokoladeknapper (jeg bruger halv lys halv mørk)

Sådan gør du:

Smelt smør og chokolade forsigtigt sammen (over vandbad eller i microovn)

Pisk æg og sukker meget luftigt

Vend smør- og chokoladeblanding forsigtigt i æggemassen

Sigt mel, kakao og salt i dejen og bland det hele forsigtigt sammen

Hældes i en mellemstor bradepande smurt med smør eller belagt med bagepapir

Fordel chokoladeknapperne ud over og hæld efter den kondenserede mælk over

(pas på mælken ikke hældes på i for store klatter)

Bages ca 25-30 minutter ved 175 grader

Se til den efter 25 minutter – hvis karamellen er for mørk og kagen ikke bagt nok, kan der lægges et bagepapir over og slukkes for ovnen de sidste 5 minutter

You must be logged in to post a comment.