Ingredienser:
200 gram smør
200 gram chokolade
4 æg
350 gram sukker
150 gram mel
90 gram kakao
5 gram salt (1 tsk)
1 dåse kondenseret mælk
150 chokoladeknapper (jeg bruger halv lys halv mørk)
Sådan gør du:
Smelt smør og chokolade forsigtigt sammen (over vandbad eller i microovn)
Pisk æg og sukker meget luftigt
Vend smør- og chokoladeblanding forsigtigt i æggemassen
Sigt mel, kakao og salt i dejen og bland det hele forsigtigt sammen
Hældes i en mellemstor bradepande smurt med smør eller belagt med bagepapir
Fordel chokoladeknapperne ud over og hæld efter den kondenserede mælk over
(pas på mælken ikke hældes på i for store klatter)
Bages ca 25-30 minutter ved 175 grader
Se til den efter 25 minutter – hvis karamellen er for mørk og kagen ikke bagt nok, kan der lægges et bagepapir over og slukkes for ovnen de sidste 5 minutter