3 æg
2 dl piskefløde
salt
Piskes godt sammen. Bages i en bradepande, belagt med bagepapir,
til en tynd æggekage – hold hele tiden øje med den.
Den skal kun lige nøjagtigt være bagt.
Det tager 8-10 min ved 200 grader
Køles helt ned – kan sagtens bages dagen før og opbevares på køl.
Fyld:
200 gram røget ørred
300 gram spinatblade, dampede og afdryppede (vrides evt i viskestykke)
100 gram blød smøreost med krydderurter
Når æggekagen er kold vendes den ud på et rigeligt stort stykke
film.
Rør smøreosten med spinaten, som er blevet finthakket.
Smør blandingen på æggekagen.
Læg ørredskiverne ud på æggekagen.
Rulles nu stramt sammen til en roulade, ved hjælp af flimen.
Stram filmen godt til og snør enderne som bolchepapir snøres.
Lægges på køl, gerne natten over, og serveres kold med godt brød til.