1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
2,5 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
2,5 tsk. salt
1,75 dl vand
1,25 dl olie
Fremgangsmåde:
Rør havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner,
hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen – ja, den skal være
klistret!
Læg et stykke bagepapir på bordet foran dig, hæld halvdelen af
dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå.
Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, læg det hele over på
en bageplade og fjern det øverste lag papir.
Gør det samme med den anden halvdel af dejen.
Skær dejen ud i firkanter i den str du ønsker med en
skarp kniv og bag knækbrødene i ca. 15 min. ved 200 grader.