Kagen bages gerne dagen før, den skal bruges, da den skal serveres kold pga toppingen
150 gr smør
150 gr hvid chokolade
3 æg
150 gr rørsukker
2 spsk lakridspulver
100 gr mandelmel (gerne hjemmelavet)
Smør og chokolade smeltes meget forsigtigt sammen.
Æg, rørsukker og lakridspulver piskes luftigt.
Chokoladesmør tilsættes og der piskes kort, til det hænger sammen.
Mandelmel vendes i.
Kommes i springform, 22 cm i diameter, og bages 40-45 minutter ved 175 grader
Den skal være klæg
Lakridsskum:
3 dl piskefløde
180 gr hvid chokolade
2-3 spsk lakridspulver
Fløde og chokolade varmes forsigtigt, til chokoladen er helt smeltet
Lakridspulver tilsættes mens der piskes.
Det køles ned, til det er køleskabskoldt. Gerne natten over
Piskes til skum og kommes på kagen lige før servering