Kagen bages gerne dagen før, den skal bruges, da den skal serveres kold pga toppingen

150 gr smør
150 gr hvid chokolade
3 æg
150 gr rørsukker
2 spsk lakridspulver
100 gr mandelmel (gerne hjemmelavet)

Smør og chokolade smeltes meget forsigtigt sammen.
Æg, rørsukker og lakridspulver piskes luftigt.
Chokoladesmør tilsættes og der piskes kort, til det hænger sammen.
Mandelmel vendes i.

Kommes i springform, 22 cm i diameter, og bages 40-45 minutter ved 175 grader
Den skal være klæg

Lakridsskum:

3 dl piskefløde
180 gr hvid chokolade
2-3 spsk lakridspulver

Fløde og chokolade varmes forsigtigt, til chokoladen er helt smeltet
Lakridspulver tilsættes mens der piskes.
Det køles ned, til det er køleskabskoldt. Gerne natten over
Piskes til skum og kommes på kagen lige før servering

You must be logged in to post a comment.