6 – 8 PERSONER
3 past. æggeblommer
3 past. æggehvider
2 dl piskefløde
250 gr. mascarpone
ca. 1 dl stærk kold kaffe
1 dl. sukker
ca. 20 savoiardi-bisquits (lady-fingers)
ca. 1 dl Baileys / grand marnier / kakaolikør
Kakaopulver til pynt
Æggeblommer og sukker piskes hvidt og meget luftigt.
Fløden piskes meget stiv – dog uden at skille.
Hviderne piskes stive.
Æggeblomme/sukker blandingen blandes med mascarponen og
dernæst vendes flødeskum i og til sidst vendes de
stive hvider forsigtigt i.
Bland kaffen med spiritus.
Kom en lille smule af cremen i bunden af en skål med høje kanter
og en bund på ca. 25 cm. Herpå kommes et lag kiks, der er dyppet
hurtigt i kaffe/spiritus-blandingen.
Kom et nyt lag creme på og derefter igen kiks. Slut af med creme.
Drys kakao på til pynt lige før servering.